Osallistumismaksu

Osallistumismaksu laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen ja se erääntyy maksettavaksi ensimäisen koulutuspäivän aikana. Osallistumismaksu sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin ja ohjelman mukaiset tarjoilut.

Osallistujille

Järjestämämme koulutus toteutetaan pääsääntöisesti Helsingissä. Osallistujien materiaalit ja muut tarvikkeet jaetaan koulutuspaikalla. Yrityksen niin halutessaan voidaan räätälöityjä valmennuksia järjestää missä tahansa muualla kotimaan alueella. Tervetuloa koulutukseemme.

Peruuttaminen

Estyneen tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja kuluitta. Peruutuksesta ja 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä muutoksista veloitetaan toimistokuluina 30 % koulutuksen hinnasta. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetystä ja käyttämättömästä koulutuspaikasta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.

Täsmäkoulutusta työyhteisölle

Räätälöity koulutus
Asiakaskohtainen koulutustilaisuus voi rakentua monin eri tavoin. Kaikista julkisista kurssiaiheistamme voidaan järjestää asiakaskohtaisia tilaisuuksia joko suoraan valmista kurssisisältöä hyödyntäen, vähän muokaten tai täysin asiakkaan lähtökohdista rakentamalla. Julkisten kurssiemme sisällöt ovat asiantuntijoidemme tarkoin miettimiä ja suomalaisiin olosuhteisiin sopeuttamia – niitä kannattaa hyödyntää suunnittelussa!

Toiminnan kehittäminen ja koulutus
Pitkäkestoisempi asiakaskohtainen koulutusprojekti, esimerkiksi siirryttäessä uuteen tietojärjestelmään, suunnitellaan aina yhdessä kanssanne. Suunnittelussa käydään läpi lähtötilanne, tavoitteet, toiveet henkilöstön osaamisen kartoittamisesta, aikataulut, koulutusmuodot, koulutusmateriaalit, tilaisuuksien käytännön järjestelyt, sähköisen viestinnän strategia ja henkilöstön motivointimahdollisuudet. Suunnittelun tavoitteena on löytää teille parhaiten soveltuva kokonaisuus, jolla lisätään henkilöstönne osaamista ja työskentelyn tehokkuutta sekä mielekkyyttä.