IPMA C PLUS Projektipäällikkövalmennus (2pv)

IPMA C PLUS valmennuksen tavoitteena on tarjota osallistujalle tiedot, joiden avulla IPMA C Sertifiointi onnistuu. Valmentaja tuo mukanaan Käytännön Kokemuksen, jonka pohjalta osallistuja SAA runsaasti Käytännön esimerkkejä ja vinkkejä omaan toimintaansa. Valmennuksella luodaan Selkeä kokonaiskäsitys projektien johtamisesta ja onnistumisen edellytyksistä. Valmennus Antaa projektipäällikölle tiedot johtamisen menetelmistä ja suunnittelusta, toteuttamisesta, kustannushallinnasta ja päättämisestä. Valmennuksessa opitaan ammattimainen työskentelytapa projektijohtamisesta, asiakastyytyväisyyden ja lopputuloksen parantamiseksi. Toteutamme Erilaisia ​​Käytännön harjoituksia. Kurssilla käsitellään erityisesti IPMA C-tutkinnon vaatimia menetelmiä aika-, resurssi- ja kustannushallinnan suunnitteluun ja laskentaan. Opetusta tehostetaan erilaisin harjoituksin. Valmennuksen Jälkeen osallistuja OSAA johtaa ja hallita projekteja.

Valmentaja: Toimii kokenut projektijohtaja Karel Åkerlund, JOKA tuo Käytännön esimerkkejä onnistumiseen johtaneista päätöksistä. Kenelle: Henkilöt, olevissa asioissa ovat johtaneet projekteja Tai ovat osallistuneet projektityöhön. Prerequisites: Valmennus: ei edellytä Projektihallinnan perusteiden osaamista.
 

Sertifiointi: Kurssi Antaa Erittäin Hyvät valmiudet IPMA C -tason sertifioinnin suorittamiseen. IPMA-testejä järjestää Projektiyhdistys ry. Suositellaan, Että tutkintoon menevä henkilö tutustuu Risto Pelinin kirjaan Projektihallinta Tai Artto-Martinkauppi-Kujala Projektiliiketoiminta. Kirjojen avulla Voi harjoitella lisää kurssilla opittuja asioita.

 1. PÄIVÄ Johdanto projektitoimintaan     Projektinjohtamisen rakenteet ja kehittyminen Projektinjohtamisen osapuolet, tehtävät ja roolit Projektin perusrakenne Projektien asettamisen johtaminen ja tavoitteen määrittelyt Projektien asettaminen, tavoitteenmäärittely ovat Keskeiset avaimet projektin onnistumiselle ja tuloksille Projektin vaiheistus ja aikataulusuunnittelu Projektien kustannushallinta 2. PÄIVÄ Projektimenetelmät. Luovat, ketterät, visuaaliset, vesiputousmallit ja laadunhallinnalla johdetut Hybridimallien yhteiset tekijät Projektin suunnittelu ja organisointi johtamisen kannalta Riskienhallinta, muutoshallinnan johtaminen ja päätöksenteko. Projektien johtaminen ja viestintä projekteissa. IPMA C sertifiointimenettely